Een kijkje achter de schermen van BB Inboards

Jouke Best aan het zeilenIk ben Jouke Best, eigenaar van BB Inboards. Wat ooit als hobby begon op 6-jarige leeftijd is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een grote voorraad en knowhow. Ik ben specialist in Mercruiser en OMC benzinespeedbootaandrijvingen. Het technische gedeelte van uw boot, alles van het stuur tot de schroef. Het is een bewuste keuze om alleen te werken zonder personeel en overheadkosten. Zo kan ik u mijn eigen hoge kwaliteitseisen garanderen. Ik werk eigentijds, innovatief en in samenwerking met u als klant. Eerlijkheid en transparantie is waar ik in geloof. Klantencontact, uitgebreide informatie, richtprijzen voor de werkzaamheden en contact tijdens de reparatie is voor mij vanzelfsprekend. Uw boot is mijn passie!

Zodra in de zomerperiode de zon weer begint te schijnen, staat de telefoon van BB Inboards weer roodgloeiend. BB Inboards is een eenmanszaak. Daardoor ben ik vaak druk aan het werk in mijn werkplaats en is het niet altijd mogelijk u direct te woord te staan. Toch is persoonlijk contact en meedenken met u één van mijn speerpunten. U bent altijd welkom in het mooie Friesland, maar u zult begrijpen dat face-to-face contact altijd op afspraak gaat.

Voor het halen of brengen van uw boot geldt dat dit alleen op afspraak kan gebeuren. Om iedereen eerlijk en bijtijds te kunnen informeren over de gang van zaken en tijdsbestek van de reparatie, geldt in de drukke zomerdagen: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dit betekent dat uw boot bij mij droog gestald staat tot deze aan de beurt is voor reparatie.

Heeft u een defect aan uw speedboot dan zal ik u meestal verzoeken een e-mail met foto’s van uw motor en het defecte onderdeel te mailen. Dit is omdat ik elk onderdeel van uw aandrijving uit mijn hoofd ken. Zodra  ik het zie, weet ik of ik het op voorraad ligt of het onderdeel moet bestellen. U hoeft dus geen partnummers te sturen, omdat bijna alle nummers toch weer omgenummerd zijn.

De meeste van mijn advertenties vindt u op marktplaats. Soms wordt daarom wel eens gedacht dat BB Inboards een winkel of webshop is. BB Inboards is geen winkel en geen webshop, maar een reparatiebedrijf. De verkoop van onderdelen is puur op persoonlijk contact en op de actuele voorraad gebaseerd. Prijzen gaan altijd per e-mail en nooit per telefoon, dit is zowel duidelijk mij als voor u. Mijn stelregel voor gebruikte onderdelen is: “Als ik het op mijn eigen boot niet zou willen monteren wil ik het ook niet verkopen”. Prijzen voor gebruikte onderdelen zijn heel simpel, dit is altijd de helft van de nieuwprijs.

Hoewel reparatie van boten de kernzaak is van mijn bedrijf ligt mijn passie altijd bij innovatie. Zo ben ik gespecialiseerd in gietijzer en –aluminiumreparatie (vorstschade). Dit doe ik in samenwerking met een USA partner middels een gepatenteerd koud systeem. 

U kunt mijn leuke en unieke projecten volgen/liken via de BB Inboards Facebookpagina zoals:

Voor vragen, opmerkingen, suggesties en/of verbeteringen hoor ik graag van u. Op mijn Facebookpagina kunt u ook een recensie achterlaten. 

Met vriendelijke groet,

Jouke Best BB Inboards

KvK-nummer: 0104 1406 te Leeuwarden |  BTW-nummer: NL109973.872-

M&M Webmedia